www.liliahiv.com

ПРОДУКТИ

 МАГНИТНИ ПРЕОБРАЗУВАТЕЛИ /  Магнитни устройства за третиране на вода и горива


 EUROGAMMA2000-Leaflet-BG.pdf   - 479.55 KB (Магнитни преобразуватели GAMMA - брошура_BG)
 Gamma_inox_04-2010.pdf   - 148.68 KB (Цени на магнитни ускорители против котлен камък - GAMMA INOX)
 Gamma_block_04-2010.pdf   - 149.76 KB (Цени на магнитни ускорители против котлен камък - GAMMA BLOCK)
 Gamma_special_04-2010.pdf   - 151.60 KB (Цени на универсални магнитни ускорители за третиране на вода, гориво и газ)EURO GAMMA 2000 - Италия

МАГНИТНИ УСКОРИТЕЛИ GAMMA
ПРОСТ НАЧИН ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ С КОТЛЕНИЯ КАМЪК

 

Без промяна на характеристиките на водата
Без разходи за поддръжка и енергия
Без въздействие върху околната среда
Лесен монтаж


    


ПРЕДИМСТВА НА УСТРОЙСТВАТА GAMMA

 

ЕФЕКТИВНОСТ
Предотвратяват образуването на котлен камък.
Премахват съществуващия котлен камък.
Унищожават микроорганизмите.
Йонизират водата.

ПРОСТОТА
GAMMA устройствата не се нуждаят от енергия за работа и нямат движещи се части, които да изискват поддръжка. Работата е симетрична и монтажът се осъществява, без да се внимава за посоката на движение. Монтажът на GAMMA устройствата е толкова прост, че може да се извърши от всеки майстор и дори от човек, за който техниката е просто хоби. След монтаж, човешкият фактор е напълно излишен.

УСТОЙЧИВОСТ
GAMMA устройствата са изработени от качествени материали - INOX 316, а някои устройства със специално приложение - от алуминиева сплав наречена ANTICORODAL. Тези материали, освен че имат естетичен външен вид, могат да се използват в агресивна атмосфера и агресивна среда. Тефлоново покритие или високоустойчива пластмаса предпазват магнитните материали вътре в устройството.

БЕЗОПАСНОСТ
Устройствата GAMMA INOX са изпитани под налягане 30 bar и температура 150°C. Алуминиевите GAMMA устройства (от ANTICORODAL) са изпитани под налягане 20 bar и температура 70°C. Конструкцията на GAMMA устройствата не позволява изпускането на магнитното поле навън, което е важно за електрониката, разположено наблизо, а също и за хората с пейсмейкър.
Високата надеждност на устройствата се потвърждава от сертификати по TUV, DVGW, CESI, SVGW и сертификата за качество ISO 9002 на производителя.

МАГНИТНА ИНДУКЦИЯ
В устройствата GAMMA се създава ефект на магнитна индукция до 20.000 Gauss (2 Tesla), в зависимост от модела. Тази висока индукция се получава посредством новия материал - феромагнитна сплав с търговско название Neodymium (Nd). Високата индукция лесно променя кристалната решетка на минералните соли (котлен камък) и силно йонизира водата, която въздейства върху съществуващия котлен камък до пълното му премахване. Тази индукция едновременно с това създава UV- радиация, (при индукция над 5.500 Gauss), която може да унищожи по-малко устойчивите микроорганизми. Конструкцията на устройствата GAMMA позволява преминаването на водата близо до магнитните полюси, така че магнитните сили и UV-лъчите преминават през водата и засилват ефекта върху котления камък и микроорганизмите.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ
Поради причините описани по-горе и благодарение на постоянния магнит, който не губи индуктивна сила с времето (за разлика от електромагнита), GAMMA устройствата са много трайни, в смисъл на физическа устойчивост и ефикасност.

ГАРАНЦИЯ
Гаранцията на производителя е 2 години за производствени дефекти и 10 години за ефективност. При над 500 инсталации през последните 6 години, не е получено нито едно оправдано оплакване. Важно условие за гаранцията е монтаж в съответствие с Техническата инструкция.

ИКОНОМИЯ
Експлоатацията на GAMMA устройства не е свързана с никакви разходи, тъй като те не изискват поддръжка, обновяване, енергия и пр. Точно обратното - монтирането им води до намаляване на потреблението на електроенергия, средствата за промиване и почистване, както и на разходите за обслужване. Времето за изплащане на инвестицията е много кратко и дори при най-взискателната инсталация не отнема повече от 6 месеца

ПРОДУКТИ
Инсталация, за която не може да се намери подходящо GAMMA устройство практически не съществува. Устройствата се предлагат в широка гама, от такива за домашни перални машини до 10-инчови за дебит 480 m3/h. За специални инсталации могат да се изработят устройства по поръчка в кратък срок.